Het houdt niet op: Sonny en Jaydi deden al eerder of ze uit elkaar waren

Jaydi Sonny verwijderen

Dat het over en uit is tussen Sonny en Jaydi, is geen nieuws. Maar dat ze al een keer deden alsof ze uit elkaar waren, is op zijn minst bijzonder te noemen. Toch zit er wel een addertje onder het gras.

Sonny is natuurlijk volop in de belangstelling nu hij Temptation Island heeft verlaten. De beste man geeft interview na interview, máár in dit geval gaat het niet om uitspraken die hij zelf heeft gedaan. Er zijn namelijk beelden van, dus bereid je voor op het kampvuur.

Sonny Jaydi uit elkaar

Even zonder dollen, het gaat hier wel om een videoclip. In ‘Jij gaat mijn liefde missen’ van Mick Harren – maar het zou zo een uitspraak van Sonny kunnen zijn – mocht het voormalig liefdeskoppel hun acteerkunsten laten zien. Hoewel ze toen dus speelde dat ze uit elkaar gingen, is dat nu de realiteit.

Foute uitspraken

Sonny geeft wel toe dat sommige uitspraken in het programma niet he-le-maal handig waren. Hij verklaart in Temptation Love Therapy: ‘Ik en Jaydi hadden een aantal afspraken en daar heeft ze zich niet aan gehouden. Maar we hadden ook afspraken over mijn grove humor en daar heb ik mij ook niet aan gehouden.’ Hiermee heeft hij het onder meer over dat hij ‘de hele tafel wilde proeven’ en ‘de honderd wilde aantikken’.

Fruit

Maar: de opvallende kandidaat beweert het in dit geval over fruit te hebben gehad. ‘Als je alle soorten fruit op tafel legt en je neemt alleen een hap banaan, dan kun je niet met zekerheid zeggen dat dat het lekkerste fruit is’, aldus Sonny. ‘Dus ik zeg in mijn enthousiasme: ‘Ik wil de hele tafel proeven.’ We waren best aangeschoten in dat busje (…) en dan krijg je een beetje kleedkamerpraat.’

Van zijwieltjes tot levensproject

Alleen is dat natuurlijk niet het enige opvallende wat de deelnemer heeft gezegd. Sonny legt uit: ‘Achteraf heb ik spijt van mijn woordkeuzes en de dingen die ik heb verteld. Maar ik heb liever spijt van mijn woordkeuzes, dan van mijn daden.’ Ook het woord ‘levensproject’ had hij niet in zijn mond moeten nemen, zo vindt hij nu. ‘Hoe verzin je het?! Verkeerd verwoord, maar verkeerde intenties? Nee.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia, Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!