Sonny van ‘Temptation Island’ vertelt openhartig over zwaar verleden

Sonny boete Temptation

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ ging het meermaals over het zware verleden van Sonny. Wat hij nou precies meemaakte, bleef in het midden. Tegenover Gwen van Poorten vertelt hij voor het eerst in het openbaar over een heftige gebeurtenis die hem getekend heeft.

In een nieuwe aflevering van ‘Temptation Love Therapy’ vraagt Gwen van Poorten naar zijn ‘rugzak’. Die is best pittig, vertelt Sonny eerlijk. Hij was negentien jaar oud en was net een eigen zaak begonnen toen zijn vader zich suïcideerde. ‘Ik moest mezelf toen echt weer omhoog boksen’, aldus de Temptation Island-ster.

Sonny zegt dat hij door die gebeurtenis de behoefte heeft anderen, zoals zijn ex-vriendin Jaydi, te helpen. ‘Ik heb zelf nooit hulp gehad’, legt hij uit. ‘Ik ben van mening dat je dat als partners voor elkaar moet doen, elkaar aanvullen. Dat bedoel ik ook met zijwieltjes: je hoort elkaar te helpen. Daarvoor ben je partners.’

Temptation Island: Love or Leave

Het was niet makkelijk voor Sonny toen bleek dat zijn toenmalige vriendin het na één week filmen opgaf. Ze ging ervandoor met Ricky. Het brak zijn hart, maar gelukkig gaat het weer de goede kant op, aldus Sonny.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoord kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis). Mensen met suïcidale gedachten én hun naasten kunnen hier 24/7 gebruik van maken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: RTL | Beeld: RTL