Bingen maar: ook deze Spaanse serie wil je zien

El recluso

Ben je met smart aan het wachten op het volgende seizoen van La Casa de Papel? Dan kan deze serie alvast het grote gapende gat opvullen. De Spaanse serie El Recluso is namelijk ook razend spannend.

Nee, we snappen, niet elke serie in deze taal kan natuurlijk tippen aan El Profesor en zijn vrienden. Toch is het een fijn zoethoudertje tijdens deze regenachtige dagen. Want ook deze serie laat je op het puntje van je stoel zitten.

Infiltratie

Want het verhaal heeft misschien wel wat weg van zijn populaire voorganger. Waar het over gaat? ‘Een ex-marinier laat zich opsluiten in een Mexicaanse gevangenis om te infiltreren in een bende die de tienerdochter van een Amerikaanse rechter zou hebben ontvoerd’, aldus Netflix. Klinkt goed toch?

Bron: Grazia | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!