Gedwongen mandarijnen en ongemakkelijke vragen: speeddates ‘BzV’ weer groot succes

speeddates BzV

De speeddates in BZV zijn misschien wel het leukste om naar te kijken. Slaat de vonk hier al over of is het ultiem ongemakkelijk? Geert, Geert Jan, Jan (kan iemand even zeggen dat deze namen heel verwarrend zijn?), Annemiek en Bastiaan deden in ieder geval hard hun best om in vijf minuten iedereen zo goed mogelijk te leren kennen.

Lees ook:
Het regent brieven: kijkers willen dat déze boer in ‘BzV’ toch een logeerweek krijgt

Toch verloopt niet alles even soepel. Want wat een gracieuze entree had moeten zijn van de vijf boeren, liep helaas volledig in het water. En euh, niet al de mannen van Annemiek leken op de foto. Welkom bij Tinder in het echt.

Speeddates BzV

En dan is het tijd voor de speeddates. Boeren klaar, daten maar. In slechts vijf minuten krijgen alle kandidaten de tijd om elkaar goed te leren kennen. En wat doet Geert Jan? Geert Jan gaat eerst even lekker een mandarijntje pellen voor zijn dames. Of ze nu willen of niet. ‘Mandarijntje? Nee? Zal ik ‘m voor je pellen?’ Geert (niet te verwarren met Geert Jan of Jan) besluit ondertussen zijn vrouwen te vragen of ze wel echt alleen zijn. Snapt de boer het concept van het programma?

Sokken

Ook Bastiaan, Annemiek en Jan mogen hun ‘uitverkorenen’ leren kennen. Soms spatten de vonken er vanaf, anderen nemen sokken mee als cadeautje. Enfin, de boeren moeten hun keuze te maken en dat blijkt voor de een knap lastig, terwijl de ander zonder moeite vijf deelnemers selecteert. Maar kijkers zien een andere match wel zitten: Annemiek en Bastiaan lijken het namelijk wel héél goed te kunnen vinden. Boerin zoekt boer, anyone?

Bron: Libelle | Beeld: Linelle Deunk (AVROTROS)
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!