Spice Girl Geri als Peaky Blinders is alles wat je wil zien vandaag

geri als peaky blinders

Zeggen wij Geri Halliwell, dan zeg jij ultrakort latex jurkje met de Britse vlag. Want zeg nou eerlijk, van alle Spice Girls was Geri toch een beetje het paradepaardje als het gaat om gewaagde outfits. Niet zo gek dat ze zichzelf weet te overtreffen voor Halloween. Geri Horner als Tommy Shelby van Peaky Blinders? On-her-ken-baar.

Geri als Peaky Blinders

Het petje, het driedelig pak, het zakhorloge en zelfs een paard. Geri haalt alles uit de kast om zich te voegen bij de populairste gangsters van de Britten. Bij haar post schrijft ze: ‘Ready for Halloween? By order of the Peaky Blinders.’

 

View this post on Instagram

 

Ready for Halloween?🎃 By order of the Peaky Blinders 🤭 @peakyblindersofficial #peakyblinders

A post shared by geri (@therealgerihalliwell) on

Hiermee laat Geri nog maar weer eens zien wat nou echte girl power is. We bedoelen, doet jou dit ook niet denken aan Jeanne d’Arc, die zich verkleedde als man om maar mee te kunnen vechten? Hear hear, Geri, voor ons ben je net zo machtig als Tommy Shelby.

geri horner als peaky blinders viva 30102019

Bron: Grazia UK | Beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.