Stop right now: ‘Spice Girls werken aan nieuwe hits na reünietoer’

De reünietoer van de Spice Girls was voor veel fans al een droom die uitkwam. Maar nieuwe muziek leek er niet meer te komen. Toch lijkt er nu hoop en daar gaat ons tienerhart een stúk sneller van kloppen.

Volgens Mirror werken de dames namelijk aan nieuwe hits. En ja, ja: de gehele groep zou hiervoor bij elkaar komen. Gespeculeerd wordt namelijk dat Victoria Beckham (!) weer meedoet.

Beginfase

‘Ze zijn samengekomen in Londen om hun ideeën op een rijtje te zetten en om nieuwe muziek op te nemen. Het is heel spannend. Het bevindt zich in de beginfase, maar het gebeurt wel’, onthult een ingewijde. ‘Ze hebben ook contact gehad met Victoria om te kijken of zij ook hierbij betrokken kan worden.’

Mel B

Terwijl de andere Spice Girls vaak terughoudend waren in het onthullen van eventuele toekomstplannen van de meidenband, heeft Mel B altijd geroepen dat er ooit nieuwe muziek zou komen. Mocht het daadwerkelijk gebeuren, dan zou het de eerste nieuwe muziek van de meiden zijn in twintig jaar tijd. In 2000 verscheen hun laatste album Forever. So tell me what you want, what you really, really want: nou hopelijk nieuwe muziek!

banner viva

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!