Spice up your life: Spice Girls lanceren limited edition Pride T-shirt

Spice Girls

Wanna be a Spice Girl? Dan kan die droom zomaar semi uitkomen, want de voormalig Britse girlband lanceert een briljant T-shirt waarin jij je even een lid van de meidengroep kunt voelen. De reden is echter niet zomaar: het shirt is speciaal ontworpen ter ere van de Pride maand.

Alle opbrengsten van het shirt gaan naar AKT Chariry, een organisatie die zich inzet om dakloosheid van LGBQT+- jongeren in het Verenigd Koninkrijk te bestrijden. 

Pride

Op Instagram schrijft Victoria Beckham wat Pride voor haar betekent: ‘Het is voor mij een viering van volledig jezelf zijn en het T-shirt van dit jaar herinnert daaraan. De Spice Girls waren er echt voorstander van om jezelf en anderen te accepteren, aardig te zijn, plezier te hebben en gewoon je beste leven te leiden! De LGBTQ+-gemeenschap ligt me zo na aan het hart en ik ben zo trots dat ik dit jaar Pride 2021 met de meiden en Akt Charity weer mag steunen’, aldus Posh.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Spice Girls shirt

Het T-shirt is ontworpen door Victoria Beckham herself, en wordt dan ook uitgegeven door haar gelijknamige modelabel in samenwerking met de meiden van de Spice Girls. Op het shirt staat in kleurrijke letters de tekst ‘Proud and wannabe your lover’ geschreven. Het betreft een limited edition, dus áls je dit shirt wilt rocken moet je er snel bij zijn.

Goedkoop is het shirt niet, want het simpele witte t-shirt met tekst kost 90 euro. Maar alle opbrengsten gaan dus wel naar een zeer belangrijk en goed doel én het komt van de hand van Posh Spice. Shoppen? Dat doe je hier!

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Popsugar | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.