Spiegelbeeld, vertel eens even: dit zijn alle hints uit ‘WIDM’ aflevering 5

spiegelbeeld WIDM

Je kunt veel zeggen, maar de makers van WIDM laten weinig tot niks aan het toeval over. En het feit dat je nu regelmatig dingen in spiegelbeeld ziet, móet toch wel een hint zijn. Dit zijn alle aanwijzingen van aflevering vijf van het razend populaire programma.

Lees ook:
Deze opdracht in ‘WIDM’ was bijna in het water gevallen

Want oh de spiegels, de spiegels. Het houdt niet op met deze toch wel redelijk opvallende aanwijzing. Patrick draagt tijdens de eerste opdracht dan ook een kist inclusief reflecterend stukje met daarop ‘Ik ben de Mol’ (wat hij vervolgens ook heel hard schreeuwt, verdacht verdacht).

Spiegelbeeld WIDM

Maar ook Nikkie is weer bezig met haar reflectie: in een van de tussenstukjes zien we haar zichzelf opmaken in een, jawel, spiegel. Tel daarbij op de aanwijzing naar de overige kandidaten voor Patrick, Peggy, Jeroen en Ron óók nog eens aan de achteruitkijkspiegel hangt en ja, tel uit je hints, euh, winst. Daarnaast vormen de kistjes in de eerste opdracht ook nog eens de letter ‘N’… We houden je in de gaten, de Jager.

Links of rechts

Ondertussen gaan Peggy en Patrick op de eerste T-splitsing gewoon even lekker naar rechts, wanneer ze eigenlijk naar links moeten. Toch komen ze wonder boven wonder wel op de juiste locatie aan. Verder houdt Nikkie de telefoon tegen haar oor aangedrukt, waardoor Tygo verder niet de aanwijzingen mee kan krijgen. Slim, slim.

Ter land, ter zee en in de lucht

Toch denken fans ook dat de laatste bloedstollende opdracht zomaar eens rechtstreeks zou kunnen wijzen naar Ron. Want moeten de kandidaten niet ter land, ter zee en in de lucht om Nikkie en Tygo te vinden? En laat meneer Boszhard nu nét dit programma ooit gepresenteerd hebben.

Enveloppen

Maar dan vooral belangrijk: de enveloppen. De Mol weet natuurlijk wat de beste positie gaat zijn om in te zitten, dus je wil als een razende dit briefje van tafel pakken. Wie dat deden? Nou, Nikkie, Jeroen en Patrick. Maar ja, wil je als Mol wel in de helikopter zitten, waarbij je vervolgens helemaal geen invloed meer hebt op of er wel of niet geld gepakt kan worden? Misschien wil je juist wel in het team waarbij je geld ver links van je kan laten liggen, om zo je eigen hachje te redden (dus, Ron). Dus spiegelbeeld, wie is de Mol?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Wie is de Mol Hints | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!