Spieter spetter spater: deze sandaal uit je jeugd is weer helemaal hip

waterschoenen

Vroeger mocht je het strand niet op zonder wat kekke waterschoenen aan je voeten. Hartstikke handig, maar echt fashion was het niet. Toch maakt deze sandaal uit je jeugd een heuse comeback.

Lees ook:
Hip of fout? Trend sokken in sandalen maakt een comeback

We kunnen dan misschien wel niet op vakantie (of ja, nog niet ver in ieder geval), maar ook op de Nederlandse stranden maak je met dit schoeisel de blitz.

Waterschoenen

En het is niet alleen een beach item. Nee, tegenwoordig mag je waterschoenen ook gewoon dragen in het dagelijks leven. Uitje naar de stad? Waterschoenen. Terrasje pakken? Waterschoenen. Van goedkoop tot duur (je kunt heuse Gucci’s scoren voor 575 euro), menig influencer wordt er al mee gespot.

Alexa Chung

Ook Alexa Chung sprong handig in op deze trend en bracht haar eigen versie op de markt. Doorzichtig mét een gouden detail en voor ‘slechts’ 85 euro al te krijgen. Ook scoor je ze gewoon bij verschillende webshops. Of je nu meegaat met de trend of niet, handig tegen steentjes is het in ieder geval wel. Scheelt weer heel wat pijntjes tijdens die romantische strandwandeling.


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: HLN | Beeld: Istock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!