In deze spijkerbroek loop je letterlijk in je blote kont

De spijkerbroek met gaten is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sommige broeken bestaan inmiddels bijna meer uit gat dan uit spijkerbroek. Toch is deze jeans wel echt een tandje erger wat betreft showing skin.

De oorspronkelijke Levi’s-spijkerbroek is door het merk Bless aan de zijkant opengeknipt en vervangen door doorzichtige stof waardoor je vrij zicht hebt op, jawel, het gehele been. Ondergoed is dus niet echt een optie als je dit exemplaar draagt. De broek is voor 212 euro te bestellen, wat een koopje is aangezien ie afgeprijsd is van 530 euro. Voor de liefhebbers dus, want ieder zo zijn ding. Wij vragen ons alleen af hoe het zit met inkijk aan de voorkant als je gaat zitten.

 

Bron: Newsmonkey | Beeld: Opening Ceremony, iStock

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.