Verdachte actie: verruilt Splinter hier kledingstukken in WIDM?

Splinter verdacht WIDM

Ja hallo, welkom in de Splinter-tunnel bij WIDM. De schrijver is verdachter dan verdacht, zeker als we je vertellen wat hij heeft geflikt bij de allereerste opdracht. Tel daar de vorige hints bij op en ik heb het volste vertrouwen dat ik de Mol dit jaar eíndelijk ga ontmaskeren.

Molloot Wouter zet elke week in een video de belangrijkste hints op een rijtje en hoe konden we deze actie over het hoofd zien. Splinter zou namelijk gewoon vol in het zicht gemold hebben.

Splinter verdacht WIDM

In Steen Goed was het natuurlijk de bedoeling dat de kandidaten de correcte kledingstukken richting het plafond wisten te hijsen. Nu ging daar van alles fout (van verkeerde codes doorgeven, wazige communicatie, noem het maar op) en was iedereen wel een beetje verdacht. Maar deze aanwijzing maakt dat we Splinter éxtra in de gaten gaan houden.

Truitje daar, broek hier

Renée was natuurlijk lekker warrig bezig met alle kledingstukken, maar het is vooral Splinter die deze opdracht in het honderd heeft laten lopen. Want hoewel Chabot eerst nog een roze T-shirt uit een kluisje grist, is dat item even later nergens meer te bekennen en stuurt hij de actrice naar boven met slechts twee andere stukken.

De schrijver werd natuurlijk een behoorlijke tijd alleen gelaten in deze ruimte, dus het zou zomaar kunnen dat hij hier zijn slag heeft weten te slaan. En dan is het ook niet zo gek dat er maar weinig geld is binnengeharkt. Ontzettend verdacht, die Splinter in WIDM. Maar ja, wie niet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!