Deze sportmerken van vroeger zijn terug van weggeweest

sportmerken

Zoals jullie inmiddels wel gemerkt hebben, vliegen de trends uit de jaren ’90 ons om de oren en maken ze een heuse comeback. Dat is fijn voor de merken die toen hot & happening waren, want ook in de huidige modewereld zijn ze weer on-trend!

Zo hebben ook de old school sportmerken hun plekje weer terug gewonnen in de wereld van fashion. En deze items draag je niet alleen tijdens het sporten, je kunt ze nu gemakkelijk aan naar school of werk en alles daar tussenin. Uiteraard denk je nu aan de all known merken zoals Nike en Adidas, maar laten we vooral de golden oldies niet vergeten! Fila en Ellesse zijn weer terug van weggeweest. We hebben meerdere fashionistas en andere fashion forward meiden er al in gespot en ook wij zijn helemaal fan van deze nieuwe (naja… oude) trend. Wat inspiratie nodig? Check de pics van de mooiste sport tee’s, sweaters en caps hieronder en laat je inspireren!

Fila

Fila was vijfentwintig jaar geleden hét sportmerk onder de hip-hop lovers, maar valt nu anno 2016 ook bij de modemensen in de smaak. Shirts, hoodies en trainingsbroeken; je kunt het zo gek niet bedenken of ze zijn terug te vinden met het Fila logo erop.

fila

Adidas

Uiteraard zijn ook de sportitems van Adidas niet weg te denken uit dit rijtje van terugkomende trends. Combineer je favo tee met een pantsuit (oftewel een super hot pak voor vrouwen zoals die van de onderstaande fashionista) of draag ‘m in een rokje om een vrouwelijke draai aan dit sportieve item te geven.

aadidas1

Ellesse

Ben jij niet helemaal van de sporty looks? Dan is dit sportmerk tóch jouw ding, de toffe items van Ellesse zijn girly en zijn echte eyecatchers!

eellesse1

Nike

Last but not least… Ook de basic tees van Nike mogen niet ontbreken in jouw kledingkast en zijn gemakkelijk te combineren met een mooie jeans en wat accessoires. Just do it!

nnike1

Get yours!

En wat vinden jullie van deze 90’s trend? De redactie van StyleToday is er dol op en selecteerden daarom nog enkele van hun favorieten voor jullie die je uiteraard kunt shoppen in hun webshop. Klik hier om naar de webshop gte gaan. Veel shopplezier!

Meer mode-inspiratie? Bekijk de video.