Molloten opgelet: op déze datum kun je weer genieten van ‘Wie is de Mol?’

Wie is de Mol?-vakantie

Molboekje in de aanslag, tunnelvisie ready: de eerste aankondiging van Wie is de Mol? is een feit. De makers hebben namelijk zojuist de startdatum van het jubileumseizoen onthuld.

Pak je agenda er maar bij en blok vanaf 11 januari 2020 je zaterdagavonden, want vanaf dan kun je weer genieten van een bloedstollend seizoen Wie is de Mol?. De makers hebben het nieuws bekendgemaakt met een kort filmpje waarin een groene laadbalk en het welbekende logo te zien zijn. ‘Wie is de Mol?, vanaf 11 januari om 20.30 uur op NPO 1. #widm #widm20 #wieisdemol #uploading’, staat erbij. Ga dus knallend het nieuwe jaar in met deze startdatum van Wie is de Mol?.

Lees ook:
Oeps: is de Mol in ‘Wie is de Mol 2020’ nú al uitgelekt?

Startdatum Wie is de Mol

Fans hadden al het vermoeden dat er vandaag iets naar buiten zou komen over Wie is de Mol?, gezien het op de negentiende van november precies twintig jaar geleden is dat het programma voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie. En gezien het volgende seizoen het twintigste is, kon één plus één alleen maar twee zijn voor de echte Molloten.

De tekst gaat verder onder de foto.

Wie en waar?

Al maanden wordt er gespeculeerd over het jubileumseizoen. Zo denken fans van Wie is de Mol? al te weten naar welk land de kandidaten dit keer zijn afgereisd én doen ze alvast een gok wie we terugzien in de nieuwe afleveringenreeks. Welke BN’ers er mee zouden doen volgens de kijkers? VIVA heeft ze voor je op een rij gezet.

Lees ook:
‘Wie is de Mol?’ 2020: wordt de jubileum-editie grootser dan ooit?

‘Wie is de Mol?’ 2019

Vorig seizoen werd presentatrice Merel Westrik ontmaskerd als mol. Sarah Chronis kwam als winnaar uit de bus, Nielson verloor de finale. Wie de kandidaten voor het nieuwe seizoen zijn, is nog onbekend. Rik van de Westelaken neemt voor de tweede keer de presentatie op zich.

Door: Flaironline | Beeld: ANP