Voice Mol: de stemvervorming wijst maar naar één persoon in ‘WIDM’

Stemvervormer WIDM

In de laatste aflevering voor de finale konden kandidaten natuurlijk een-op-een een gesprek voeren met de Mol. Hoewel velen dachten dat het ging om een automatisch spraakprogramma, blijkt de stemvervorming toch maar echt naar één persoon te wijzen in WIDM.

Lees ook:
Vier kandidaten in de ‘WIDM?’-finale: waarom er mogelijk tóch maar één verliezer is

Want hoewel meerdere hints al Rob zouden ontmaskeren – zo zouden zijn tatoeages overeenkomen met de opdrachten – wijst ook deze aanwijzing weer regelrecht naar de muzikant. Waarom? Nou, omdat hij luid en duidelijk te horen zou zijn aan de telefoon.

Stemvervorming WIDM

Een diehard Molloot heeft namelijk audiofragment helemaal terug proberen te zetten naar het origineel. En wat je dan hoort, daar is geen twijfel over mogelijk. Het is Rob Dekay die de andere kandidaten probeert te misleiden en naar de kistjes zonder geld wilde sturen.

Twijfels

Heb je nog twijfels? Dan luister zelf maar. De gebruiker op Twitter, Arie Storm, laat ook nog zien dat er écht geen sprake kan zijn van een automatisch tekstprogramma. Hij laat ook nog de onbewerkte versie horen, waarin alle achtergrondgeluiden nog niet zijn weggefilterd. Rob lijkt dus de enige echte Mol te zijn dit jaar. Of zijn er toch twee Mollen in het spel? Zaterdag zullen we in ieder geval uit ons lijden verlost worden. Spannend!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!