Blame it on your sterrenbeeld: deze tekens zijn het chagrijnigst

Sterrenbeeld chagrijnig

Onwijs chagrijnig? Daar kun je helemaal niks aan doen. Nee, het heeft alles te maken met je sterrenbeeld dat je vandaag niet te genieten bent. Ha!

Lees ook:
In de sterren geschreven: deze sterrenbeelden zijn zorgeloze daters

Sterrenbeeld chagrijnig

Tweelingen kunnen nogal last hebben van een bad mood. Waarom? Nou, omdat dit sterrenbeeld nogal kritisch op zichzelf is, twijfelen ze over alles en hebben ze moeite met keuzes maken. Maar de valkuil is juist dat ze dit gedrag van andere mensen héél irritant vinden. Tegenstrijdig maybe, maar wel de realiteit. Tweelingen hebben eigenlijk graag dat iemand de keuze voor hen maakt, zodat ze dat zelf niet hoeven te doen. Nog meer getwijfel is vervelend en genoeg reden om chagrijnig te worden. Een beetje impulsiviteit en voor de eerste keuze die in je opkomt te gaan, kan hierin helpen!

Waterman

Nog een sterrenbeeld dat behoorlijk chagrijnig kan zijn is de Waterman. Dit teken kan namelijk flink wat kritiek geven, maar dan vooral op zaken uit zijn of haar eigen leven. De reden? De torenhoge verwachtingen die je hebt van jezelf en de drang om altijd maar te blijven leren. Die doelstellingen zijn niet altijd realistisch, waardoor je soms een flinke domper kan krijgen. Probeer daarom niet zo streng te zijn voor jezelf en realiseer je: voor sommige dingen zul je nu eenmaal moeten werken.

Maagd

Uhm ja, geen grote verrassing, maar door het perfectionisme kan een Maagd nog wel eens behoorlijk negatief denken over het leven. Een kritische blik is niks mis mee, maar probeer ook te kijken wat je wél allemaal hebt. Dit sterrenbeeld raakt namelijk nogal snel teleurgesteld in zichzelf, omdat eigen verwachtingen niet waargemaakt kunnen worden. Lastig, maar een perfect leven is nu eenmaal bijna onmogelijk om te bereiken. Realiseer je dat en probeer ook wat vaker dingen los te laten. Eng, we weten het.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!