Still going strong: Rens Kroes onthult met foto van bolle buik nu écht bijna te moeten bevallen

rens kroes bijna bevallen

Het moment dat Rens Kroes (33) haar kindje in haar armen mag houden, komt steeds dichterbij. Dat de blondine in oktober uitgerekend is, is al sinds de aankondiging van haar zwangerschap bekend, maar nu onthult ze ook hoever ze precies is. En het duurt écht niet lang meer tot de baby komt.

Rens Kroes bijna bevallen

In haar Instagram Stories heeft Rens laten weten dat haar kindje er nog warmpjes bij ligt in haar buik. Ook laat ze weten inmiddels 39,5 weken in verwachting te zijn. “En nog steeds zwanger. Poppe (baby in het Fries, red.) is zo comfortabel hierbinnen.”

Lekker bewegen

Met een foto in haar feed laat ze zien hoe groot haar buik ondertussen is. Daarbij laat ze weten niet stil te zitten, ondanks dat ze bijna uitgerekend is. “Ik ben nu meer dan 39 weken zwanger maar het weerhoudt mij niet om elke dag nog lekker te bewegen”, aldus Rens. “En ik denk dat het ook een positieve invloed zal hebben op de geboorte. Dat het tijdens je zwangerschap goed is, is bewezen. Je hebt dan bijvoorbeeld minder kans op lage rugpijn en bekkenpijn. Je lichaam blijft sterk!”

Laatste loodjes

Volgers van het zusje van Doutzen merken massaal op hoe mooi haar buik is én wensen haar succes in deze laatste periode van haar zwangerschap. “Prachtige foto Rens, we denken aan je, nog even de laatste loodjes”, aldus een fan. Iemand anders vult aan: “Prachtig Rens… en het mooie vooruitzicht dat je straks zo’n bijzonder moment gaat meemaken; de geboorte van dit nieuwe leven, zo puur en klein, zo mooi en fijn.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Miskraam

Hoewel Rens momenteel prachtig zwanger is, is het niet de eerste keer dat de blondine in verwachting is. Onlangs liet ze weten na een zwangerschap van negen weken een tweeling te hebben verloren. Door dit te delen, hoopte Kroes het taboe te doorbreken. “Ik hoor zo veel om me heen dat vrouwen dit ook hebben meegemaakt”, aldus Rens. “Het is zo belangrijk om het bespreekbaar te maken, er samen over te kunnen praten en te weten dat het oké is. Hopelijk kan ik door zelf over mijn miskraam te vertellen ervoor zorgen dat het wat ‘normaler’ wordt.”

‘Het voelde al even niet goed’

Rens kwam er destijds na negen weken achter dat het niet goed zat met haar zwangerschap, ze wist toen nog niet dat ze in verwachting was van een tweeling. “Het voelde al een tijdje niet goed, en toen verloor ik dus eerst het ene kindje en vlak daarna het tweede. Ja, het bleek een tweeling te zijn. Ik had nog geen echo gehad, daar waren we nogal laat mee. Achteraf ben ik daar wel blij om.”

Lees ook
Práchtig zwanger: Rens Kroes deelt foto van gigantische babybuik en is duidelijk bijna uitgerekend

Grote liefde

Rens maakte eind april op haar verjaardag bekend een kindje te verwachten. “Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer die er in oktober uit komt. Sid en ik zijn helemaal ready om dit grote avontuur aan te gaan samen.” De papa in spe houdt Rens al jaren voor zichzelf en is vrijwel nooit in beeld, maar goed zoeken pays off.

Bron: Flaironline.nl