Oh no: de kans bestaat dat dít karakter seizoen 3 van ‘Stranger Things’ niet overleeft

Stranger Things

Het aftellen kan nu eíndelijk beginnen. Seizoen 3 van Stranger Things staat bijna op Netflix – 4 juli om precies te zijn -, maar de geruchten gaan nu al dat een van de geliefde personages het weleens niet zou overleven.

Als je de eerste twee seizoenen nog niet hebt gezien, dan kun je beter hier stoppen met lezen. Wel helemaal up to date? Mooi. Fans vrezen namelijk voor het leven van een van de karakters. We hebben het over niemand minder dan Mike, gespeeld door Finn Wolfhard. Say what?!

Druk, druk, druk

De reden? Finn zou het simpelweg te druk hebben om nog tijd vrij te maken voor de opnames van de serie. Niet alleen werd hij na het eerste seizoen gecast voor de horror IT, ook heeft hij een rol in de films The Turn of the Screw en The Goldfish. Maar de jonge acteur is niet alleen te zien op het witte doek: hij timmert daarnaast nog aardig aan de weg als muzikant met zijn eigen band. Druk, druk, druk dus.

Minder Mike

Mike zal dus naar alle waarschijnlijkheid door zijn volle schema nóg minder te zien. Sterker nog, fans vrezen voor zijn rol na dit seizoen. Dat kan nog maar eens goed zorgen voor een shift in de verhaallijn van Stranger Things. We zijn benieuwd.

Bron: Boulevard | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!