Door deze stylingtips lijk je slanker

slanker lijken

Wij vrouwen kunnen af en toe best een beetje onzeker zijn. Iets wat de meeste van ons graag willen? Dunner, slanker en verlost zijn van onze overtollige vetjes staan hoog op ons wensenlijstje. Helaas zijn chocoladerepen, taartjes en broodjes kroket tegelijkertijd nog altijd even lekker…

Maar niet getreurd, met kleding kun je meer doen dan je denkt! Met de juiste styling en kledingstukken kun je je sterke punten benadrukken, er afgekleed uitzien en hoef je je geen zorgen te maken over je buikje of stevige benen. Let’s go!

Verticale strepen

Kies je voor een streep? Ga dan voor verticaal. Deze laten de ogen over de lengte van het lichaam gaan. Ze zorgen er – in tegenstelling tot strepen in de breedte – voor dat je slanker lijkt. Massaal aan de streepjes dus!

Blazers

Een mooi getailleerde blazer is geschikt voor élk figuurtype en geeft structuur aan elke outfit. Het fijne aan een colbertje is dat je ‘m op zoveel verschillende manieren kunt dragen. Wil je extra lengte creëren? Draag het jasje open en combineer deze met een strakke skinny jeans of een stylish bootcut model.

A-line rokjes

Ook dit item is voor ieder figuur weggelegd en is daarnaast helemaal hot en happening. De a-line skirt zorgt voor extra taille en doet het áltijd goed bij volle benen. De webshop van StyleToday zit vol knappe modellen.

Bootcut jeans

Een mooie bootcut jeans is een echte do voor vrouwen met bredere heupen. Door de wijduitlopende onderkant van de jeans is elk figuurtype goed in balans. Combineer deze broek met een paar platform sneakers of ga voor een mooie hak. You will look flawless!

Heels

Hakken laten je benen slanker lijken. Oké, dat wist je al. Maar het is écht zo, dus als je ’s ochtends twijfelt: ga voor dat enkellaarsje met hak en trek vooral je pumps aan als je een avondje uit op de planning hebt staan. Als je langer wilt lijken, kun je het best kiezen voor een nude kleurig model, dit geldt ook voor enkellaarsjes. Wanneer je een zwarte jeans draagt, is een zwart paar de juiste keuze om je benen optisch langer te laten lijken.

Zwarte kleding

Het is gewoon een feit: donkere kleding – in het bijzonder zwart – kleedt en slankt af. Voor een optimaal effect kies je bijvoorbeeld voor een donkere rok of broek, en combineer deze met een donkerkleurige top of jas. Slanker kan niet!

Inspiratie nodig én deze slankmakende items meteen shoppen? Check StyleToday.nl!