Suits seizoen 8 staat op Netflix! (en nog veel meer)

suits seizoen 8

Hoe zal het Harvey vergaan nu zijn vaste sidekick Mike hem heeft verlaten? Het is de hamvraag voor trouwe kijkers van ‘Suits’, de serie over topadvocaten in New York waarin Meghan Markle een hoofdrol speelde. En op die hamvraag krijgen fans nu eindelijk antwoord. Suits seizoen 8 staat namelijk nu op Netflix. Dat en nog veel meer! 

Series

Cursed: seizoen 1

In Cursed speelt Katherine Langford (13 Reasons Why) de rol van de rebelse Nimue. In haar zoektocht naar de legendarische magiër Merlijn bundelt zij de krachten met de mysterieuze huurling Arthur. Dat klinkt als een fantasierijk verhaal en yes, dat is het ook. Cursed is een verfilming van een young adult book en valt daarmee in dezelfde categorie als Twilight en The Maze Runner. Onze collega’s van Superguide beoordeelden de serie met drie van de vijf sterren, hun recensie kun je hier lezen.

Dicte: Seizoen 3

In het derde seizoen van deze Deense misdaadserie stapt de titelheldin in het huwelijksbootje. Maar het duurt niet lang voordat de misdaadjournaliste een nieuwe zaak voor haar kiezen krijgt… en die is persoonlijker dan ooit!

nieuw op netflix

Suits: Seizoen 8

Sinds deze week staat ook het nieuwe seizoen van Suits op Netflix. Althans, de eerste tien afleveringen. De overige zes afleveringen van deze populaire advocatenserie zullen later aan de streamingdienst worden toegevoegd. Iets om naar uit te kijken, zullen we maar denken… En ook al is Meghan weg, gelukkig hebben we Donna nog!

Skin Decision: Before and After: Seizoen 1

In Skin Decision: Before and After volgen we de dagelijkse praktijk van dokter Sheila Nazarian en verpleegster Jamie. Dit duo ontvangt de meest uiteenlopende cliënten die iets aan hun lichaam willen veranderen. Deze realityserie vertelt de verborgen verhalen achter deze chirurgische ingrepen.

The Business of Drugs: Seizoen 1

Zoals de titel al weggeeft, belicht deze nieuwe docuserie de internationale handel in narcotica. Voormalig CIA-analyste Amaryllis Fox reist de hele wereld over om deze schimmige business in kaart te brengen. En dat blijkt al snel niet zonder gevaar!

Films

Fatal Affair

In deze zwoele thriller laat de getrouwde Ellie zich verleiden door haar oude vriend David. Maar wanneer haar huwelijk in gevaar komt, besluit zij het contact met haar oude vlam te verbreken. David laat zich echter niet zomaar aan de kant zetten…

Flight

Piloot Whip Whitaker wordt gezien als een held, omdat hij tijdens hij een vliegtuigcrash het hoofd koel hield en zo tientallen mensen heeft gered. Maar een onderzoek naar het ongeluk stelt de vliegenier in een heel ander daglicht. Denzel Washington werd voor zijn bijzondere rol genomineerd voor een Oscar.

Patriots Day

In 2013 pleegden twee broers een terroristische aanslag tijdens de Boston Marathon, waarbij drie doden en honderden gewonden vielen. In Patriots Day wordt deze inktzwarte dag en de klopjacht naar de daders gereconstrueerd. Mark Wahlberg speelt een politieagent die een belangrijke rol speelt in de zoektocht naar de aanslagplegers.

Eagle Eye

Nadat zijn tweelingbroer is overleden, wordt er een enorm geldbedrag op de bankrekening van Jerry gestort. Ook worden er ongevraagd wapens bij hem thuis afgeleverd. Wanneer hij op de vlucht slaat voor de FBI, is dat het begin van een bizarre klopjacht.

The Foreigner

Een timide restauranthouder zint op wraak nadat zijn dochter is omgekomen bij een bomaanslag. Hij hoopt dat een hooggeplaatste politicus hem kan helpen in zijn zoektocht naar de daders. Deze aardige actiethriller is vooral de moeite waard dankzij actieveteranen Jackie Chan en Pierce Brosnan in de hoofdrollen.

Brüno

Drie jaar nadat Sacha Baron Cohen een bioscoophit scoorde met Borat, deed hij het nog eens dunnetjes over met Brüno. Dit typetje uit de Da Ali G Show is een flamboyante Oostenrijker met een voorkeur voor fashion en eurodance. In deze bioscoopfilm probeert de titelheld het te maken als modereporter in Amerika.

Along Came a Spider

Na Kiss the Girls kruipt Morgan Freeman opnieuw in de huid van forensisch psycholoog Alex Cross. Deze keer krijgt hij te maken met een mysterieuze ontvoeringszaak in Washington. Gebaseerd op de gelijknamige misdaadroman van James Patterson.

Event Horizon

Zeven jaar nadat de Event Horizon onder vreemde omstandigheden verdween, keert het ruimteschip weer terug in ons zonnestelsel. Een groep astronauten reist af naar het schip om de bemanning te onderzoeken… maar wat ze daar aantreffen overtreft hun grootste nachtmerries. Meer griezelig goede titels vind je in ons overzicht van de beste horrorfilms op Netflix!

Bron: Superguide.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.