Supervette nieuwe Netflixseries!

netflix

Geen zin/tijd/talent om Netfix af te speuren naar nieuwe series? VIVA deed alvast het zoekwerk voor je. Dit zijn de nieuwe Netflixseries van 2017 die je móét zien.

‘The good fight’

Te zien vanaf: 19 februari
Gaat over: De serie draait om Diana Lockhart (Christine Baranski), die in een zwart gat terecht is gekomen. Door een financiële scam is ze straatarm, en ze is óók nog eens haar positie bij Lockhart & Lee verloren. Samen met haar petekind Maia (Rose Leslie) probeert ze met Lucca Quinn (Cush Jumbo) hun reputaties te herstellen.
Leuk om te weten: ‘The good fight’ is een spin-off van ‘The good wife’.

‘American Gods’

Te zien vanaf: april
Gaat over: De net vrijgelaten veroordeelde man Shadow (Ricky Whittle) ontmoet de charismatische Wednesday (Ian McShane), die hem schaakt voor een mysterieuze klus in de strijd tegen oude en nieuwe goden.

‘13 reasons why’

Te zien vanaf: 31 maart
Gaat over: Hannah (Katherine Langford) laat haar klasgenoot Clay (Dylan Minnette) een reeks videotapes achter, waarin ze dertien redenen geeft waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.
Leuk om te weten: Selena Gomez is executive producer van de serie.

‘24: legacy’

Te zien vanaf: 5 februari
Gaat over: Een ex-militair moet een terroristische leider uitschakelen.
Leuk om te weten: De serie is een spin-off van de bekende serie ‘24’ en de film ’24: live another day’.

‘The young pope’

Te zien vanaf: halverwege januari
Gaat over: Lenny Belardo (Jude Law) is een jonge Amerikaanse kardinaal. Hij wordt verkozen als paus door mensen die hem in die functie vooral als verlengstuk van hun eigen macht willen gebruiken. Al snel komen ze erachter dat hij hen een koekje van eigen deeg flikt, want hij gaat totaal zijn eigen koers.

‘A series of unfortunate events’

Te zien vanaf: januari
Gaat over: Een oude man (Neil Patrick Harris) krijgt de voogdij over drie, rijke kinderen. Zijn doel is om de erfenis van de kinderen af te pakken door middel van slimme trucjes.
Leuk om te weten: De serie is gebaseerd op de boekenreeks ‘Lemony Snicket’ van Daniel Handler en werd in 2004 al verfilmd.

‘Santa Clarita diet’

Te zien vanaf: 3 februari
Gaat over: Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore) zijn een getrouwd stel makelaars die samen met hun puberdochter Abby (Liv Hewson) in Santa Clarita – een buitenwijk van Los Angeles – een saai en voorspelbaar leven leiden. Op een gegeven moment verandert Sheila in een zombie, waardoor het ‘Santa Clarita diet’ wordt geïntroduceerd in het gezin: het eten van menselijk vlees. Het gezin leeft weer helemaal op, maar hoe hou je zoiets geheim? 

‘The handmaid’s tale’

Te zien vanaf: eind april
Gaat over: Offred (Elisabeth Moss) wordt als sexslaaf gedwongen te werken in het huishouden van een machtige generaal. 

‘Big little lies’

Te zien vanaf: halverwege februari
Gaat over: Het leven van drie moeders van first graders op een Californische school (Nicole Kidman, Reese Witherspoon en Shailene Woodley) dreigen te ontsporen wanneer ze alle drie worden gelinkt aan een plaatselijke moord. 

‘The defenders’

Te zien vanaf: halverwege 2017
Gaat over: Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) komen allemaal onafhankelijk naar de kantoren van Midland Circle, maar hebben hetzelfde doel: een mysterie rondom New York oplossen.