YES! Deze beroemde serie wordt verfilmd door de regisseur van Legally Blonde

In de jaren ’90 waren tweelingen hot & happening. Mary-Kate en Ashley Olsen stonden aan de top van hun populariteit en speelden in tal van series en films. Ook Lindsay Lohan beleefde een ongekend succes met haar dubbel rol in The Parent Trap. Maar, er was nog een tweeling die de kijkbuis regeerde tijdens dit decennia: Jessica en Elizabeth Wakefield van Sweet Valley High. De serie wordt nu verfilmd.

Recap

Het begon ooit met een boekenserie en werd toen verfilmd tot een televisie serie. Vier seizoenen lang speelden Brittany en Cynthia Daniel een tweeling op een middelbare school en wenste je dat óók jij een tweelingbroer of -zus had. Elizabeth was de warme, vriendelijke en eerlijke zus, Jessica de flirt en onverantwoordelijke van de twee.

Film

Of de oorspronkelijke tweeling opnieuw in de verfilming te zien zal zijn, is nog niet bekend. Maar wie hun Instagramfoto’s bekijkt, zal denk why not? Zowel Brittany als Cynthia lijkt immers geen spat ouder te zijn geworden. Wel is bekend dat de film geschreven zal worden door Kirsten Smith, die ook Legally Blonde schreef. Dat belooft veel goeds dus!

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Bron: HelloGiggles.com | Beeld:
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.