Sylvie Meis deelt lief kiekje met puberzoon Damián: ‘Zo blij!’

sylvie meis

De feestdagen kunnen niet beter beginnen voor Sylvie Meis (42). Haar zoon Damián – die dit jaar naar vader Rafael in Denemarken vertrok – is wéér thuis bij moeder Sylvie om samen de feestdagen door te brengen.

Sylvie is door het dolle heen en deelt haar geluk maar al te graag met haar trouwe volgers op Instagram. Zo schrijft la Meis bij het lieve kiekje: ‘Home for Christmas !!!! 🎄🎉So so so so so HAPPY🎉❤️🙏🏼 #myboy #momandson #Damiiiiiiii

Tekst gaat verder onder de foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Naar Denemarken

Zoon Damián verhuisde afgelopen zomer naar vader Rafael en stiefmoeder Estevana in Denemarken. De reden hiervoor is dat kleine Damián opgenomen is in de jeugdopleiding van de Deense voetbalclub Esbjerg. En de verhuizing was voor la Meis een flinke domper. Kleine Damián heeft namelijk sinds de scheiding met Rafael van de Vaart bij Sylvie in Hamburg gewoond.

Na lang twijfelen gaf moeder Sylvie haar zegen, maar dat leidde wel tot veel emoties bij de presentatrice. Zo vertelde ze in een interview met RTL Deutschland  dat ze het emotioneel niet kon opbrengen om na het afscheid van Damián meteen terug te keren naar huis. ‘Om mij af te zonderen en om het empty nest syndrome nog even niet te voelen. En om niet meteen naar huis te gaan, naar mijn normale leven. Want dat is nu natuurlijk compleet anders’, aldus de presentatrice.

Kerstdagen

Eerder liet de presentatrice al aan RTL Boulevard weten dat ze dolgraag kerst zou willen vieren met haar zoon. ‘Ik weet niet hoe de feestdagen eruit gaan zien. Ik bid echt dat ik met hen kerst kan vieren. Ik zou het zo erg vinden als dat niet doorgaat (…) Ik heb geen idee hoe het is om kerst in Hamburg door te brengen.’ En gelukkig voor la Meis komt die wens tot vervulling.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Instagram, Story | Beeld: ANP, Instagram