Sylvie Meis vindt het tijd om eerlijk te zijn: ‘Ik gebruik toch wél fillers’

Sylvie Meis riep jarenlang dat haar schoonheid helemaal puur natuur is. Maar dinsdagavond geeft La Meis toe dat ze toch wel gebruik maakt van enkele cosmetische ingrepen. De presentatrice onthult dat ze gelfillers gebruikt in haar gezicht.

De presentatrice vindt het tijd om eerlijk te zijn, omdat ze ambassadeur geworden is voor een merk met injecteerbare fillers. ‘Het is tijd om openlijk te spreken over injecteerbare gelfillers’, schrijft Sylvie in een gesponsorde post op Instagram. Zij gebruikt de fillers van het bedrijf ook, zegt ze. ‘Je kunt lijntjes en rimpels wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer.’ De fillers zijn voor de presentatrice onderdeel van haar beautyroutine.

Cosmetische ingrepen

Eerder schreef het Duitse entertainmentblad Bild dat La Meis wél cosmetische ingrepen had laten doen. Ze zou volgens de krant een ‘onnatuurlijke en hoekige’ gezichtsuitdrukking hebben gekregen. ‘I don’t give a fuck’, reageerde Sylvie op dat nieuws.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!