Sylvie vs. Sabia: the battle

Het is alweer vier maanden geleden dat Rafael van der Vaart en Sabia Engizek (of zoals we haar beter kennen, Boulahrouz) hun liefde openbaar maakten. Sylvie daarentegen scharrelt lekker rond en geniet van haar vrijgezellenbestaan. Tijd om beide dames langs de meetlat te leggen!

De Exen
Sylvie’s ex – Rafael, voor degenen die nog in slaapmodus zijn – lijkt me een allerbeste vent. Hoe het precies is begonnen met Sabia en de voetballer is niet heel helder, maar geruchten gaan dat Sylvie de eerste was die een scheve schaats reed. Rafael vertelt geen nare verhalen over Sylvie in de media, dus wat dat betreft gedraagt-ie zich keurig. Ook met Khalid lijkt weinig mis te zijn. Hij hield zich als enige compleet stil tijdens de mediaheisa en onthulde onlangs pas zijn mening over het verhaal in het blad Helden. Daarin vertelde hij zelfs dat hij en Sabia al in 2010 uit elkaar gingen, maar dat de scheiding pas rond werd in 2012. Daarmee laat Khalid zien dat hij behoorlijk integer is. Andere voetballers hadden er allang een mediaspektakel van gemaakt.

De Carrière
Sylvie begon als B-sterretje met presentatieklussen en haar befaamde rol in de tienerserie Costa! (die ik ook elke week trouw volgde, pssst niet doorvertellen). In Duitsland gooide ze hoge ogen als jurylid en presentatrice van onder meer Das Supertalent en Let’s Dance. Ook schnabbelt ze daarnaast lekker bij met haar eigen lingerie- en sieradenlijn. Als we echter over Sabia’s carrière beginnen, hoor je vooral snerpende krekelgeluidjes. In haar zeer jonge jaren was Sabia go go-danseres en volgens bronnen scharrelde ze regelmatig met hele rijke mannen, die haar overlaadden met luxe en ook haar rekeningen betaalden. Dik punt dus voor Sylvie.

De Looks
Ook op dit punt verschillen de dames dag en nacht. Waar Sylvie altijd perfect gekleed – Hermès-tas in de hand, Louboutintjes aan de voeten – de straat op gaat, neemt Sabia vaak genoegen met comfortabele sneakers en een wijdvallend shirt. Ook qua haar & grime is Saab een stuk meer naturel. We vermoeden dat Rafael dat getuttebel na al die jaren wel zat was. En stiekem verlangde hij misschien wel naar iets meer curves om tegenaan te liggen, want Sabia oogt niet alsof ze het hoorntje van haar ijsje in de prullenbak gooit – iets wat Sylvie, miss anti-koolhydraat, naar eigen zeggen wel vaak doet. Maar eerlijk is eerlijk, het lijf van Sylvie mag er wezen.

De Toekomst   
Sylvie lijkt na haar relatie met Guillaume Zarka weer vrijgezel te zijn. De reden van de breuk, die weten we niet. Er werd geschreven dat Syl een wilde nacht beleefde met Blurred Lines-zanger Robin Thicke, maar het kan ook zijn dat de hele affaire gewoon nep was en dat de twee een mediastuntje uithaalden. Sylvie ziet er ondanks alle ellende in elk geval geweldig uit – ze werd zelfs gespot met een ijsje, maar of het hoorntje ook werd opgegeten zullen we nooit weten – en ze heeft opnieuw een miljoenencontract met het Duitse RTL getekend. Go Sylvie. En Sabia – die hangt vooral de huismoeder uit en kan niet wachten, als we de bladen mogen geloven, om Rafaels kind te baren. Hmm, misschien wordt het tijd voor het opzetten van een sieradenlijn, Sabia?

Bron foto: Twitterpagina Sylvie