‘Te sexy’: Doutzen krijgt bakken kritiek op Instagram-video

doutzen diversiteit

‘Kom op Doutzen, je bent classier dan dit’, ‘Teleurstellend’ en ‘Dit heb je niet nodig’. Het is een kleine greep uit de reacties op de nieuwe video die Doutzen gisteren op Instagram plaatste. Hoewel de meeste sexy kiekjes van het Friese topmodel wel in de smaak vallen, luidt er dit keer veel kritiek.

De video is een samenwerking met lingeriemerk Hunkemöller – al kreeg Doutzen de volledige vrijheid bij het maken ervan. ‘Ik ben Hunkemöller zo dankbaar! Ik had zoveel plezier in het maken van mijn eigen video voor deze fantastische bikini’, schrijft ze bij de pikante beelden.

Too sexy for a shirt

Veel volgers vinden de beelden te sexy en zijn van mening dat het model zichzelf niet op deze manier zou moeten inzetten om iets te verkopen. Doutzen zou het ‘niet nodig hebben’ om op deze schaarse manier gekleed te gaan om haar boodschap over te brengen. Ook zou ze te veel een ‘sex object’ zijn. Volgers zeggen teleurgesteld te zijn in de blondine.

Wat vind jij, te sexy of kan de video prima door de beugel?

Bron: Story | Beeld: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.