Slippers aan en gaan: volgende week op sommige plekken tot wel 27 (!) graden

Zomer

Lekker weer, waar ben je? Dat vragen we ons al tijden af. We mogen niet klagen, maar man, man, man, als we de voorspellingen van deze week bekijken, worden we niet vrolijk. Gelukkig is er hoop.

Vanaf volgend weekend wordt het namelijk stukken beter. En als we het hebben over hoge temperaturen, dan bedoelen we ook echt standje slippers aan en gaan met die banaan. Op sommige plekken in het land kan het namelijk vanaf zondag al 24 graden worden en op maandag tikt de temperatuur zelfs de 27 (!) graden aan. En ook de dagen daarna blijft het goed. Maar we juichen nog niet te hard, want in ons (koude) kikkerlandje kan het altijd nog alle kanten op. Sta je dan in je bikini en blijkt het toch te regenen.

Hemelvaart

Want eerst is daar het kletsnatte Hemelvaart. De voorspellingen voor deze vrije dag zijn alles behalve goed. Met een temperatuur van minimaal 11 graden, kun je gewoon je winterkleren weer uit de kast trekken. Sterker nog, een poncho is een must mocht je heel de dag naar buiten gaan. Gelukkig kunnen we uitkijken naar de dagen daarna. Terrasje pakken, anyone?

Bron: Weeronline | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!