Temptation’s Arda openhartig over bedavontuur met verleidster Eline

Temptation Arda

Arda, die dit seizoen samen met Elke meedoet als koppel aan Temptation Island, vertelt aan Goedele Liekens openhartig over zijn bedavontuur met verleidster Eline. Dat kostte hem niet alleen z’n relatie, maar bezorgt hem nu zelfs haatgevoelens tegenover zichzelf.

Lees ook:
Eindelijk: Temptation Island Arda vertelt meer over relatie met verleidster Amber

‘Biggest mistake’

Alhoewel Arda in de laatste aflevering zegt dat hij geen spijt heeft van zijn slippertje met Eline, komt hij daar nu op terug. ‘Ik ben iemand die heel snel mensen vertrouwd en dat was ook mijn biggest mistake op dat moment’, vertelt Arda aan Goedele.

Goedele vraagt zich toch af of het vluggertje met Eline nu ‘goede seks’ is. Na een blik van schaamte zegt Arda: ‘Het was niet top.’

Haatgevoel

Arda had achteraf niet verwacht dat de beelden zo heftig zouden zijn om terug te zien. Hij stond er op dat moment niet bij stil dat hij een fout aan het begaan was, ondanks dat hij wist dat er camera’s hingen. ‘Na een tijdje heb je dat pas door’, vertelt hij.

‘Tijdens Temptation heb ik vaak gezegd dat ik geen spijt had, maar dat is nu wel duidelijk veranderd. Ik heb ook een haatgevoel tegenover de persoon die ik nu op het scherm zie, (…) want zo ben ik in het normale leven echt niet’, aldus Arda.

Lees ook:
Temptationnn: dit bewijst dat Arda nu samen is met déze verleidster

‘Ken je grenzen’

Volgens Arda heeft het zo uit de hand kunnen lopen met Eline, omdat hij zijn eigen grenzen niet kende. ‘Ik heb daar wel veel lessen uit geleerd.’

Het hele interview met Arda in Goedele On Top zie je op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Robin van den Broek (RTL Beeldbank)