Ook prachtig: zo zag Temptation’s Demi er uit voor haar neuscorrectie

Temptation Demi

Demi was in tranen tijdens het laatste kampvuur. Niet omdat Sidney vreemdging, maar dit was misschien een nog wel groter verraad. Haar ‘geliefde’ vriend schepte namelijk op dat hij alles betaalde thuis. Maar in reactie hierop onthulde zíj weer dat ze haar neuscorrectie gewoon zelf heeft bekostigd.

Het bedriegen van de partners dit seizoen lijkt zich af te spelen op een heel nieuw niveau. Want waarom zou je in godsnaam een verleidster die je net één week kent alle ins- en outs van jullie financiële situatie vertellen? Groot gelijk dat Demi hierdoor flink kwaad was op haar vent.

Neuscorrectie

Maar hierna laat ze ook weten dat ze haar neuscorrectie gewoon zelf heeft betaald. Maar wacht even, een nose job? Hoewel het niet te zien is aan haar, heeft Demi toch echt een heel klein beetje laten sleutelen aan haar gezicht. Het verschil op de voor- en nafoto is dan ook minimaal. Op beide foto’s in ieder geval een prachtige vrouw!

Demi Nose job

Bron: Grazia | Beeld: Facebook, RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.