Temptation-Eline openhartig over de strijd met Amber om Arda: “Ik durfde meer bij hem te doen”

arda amber eline

In ‘Temptation Island’ heeft Arda de meisjes voor het uitkiezen. Hij hopte van Elke naar Amber naar Eline om vervolgens weer een minimale poging voor Amber te doen. Oh, en vergeet ook zeker de topless lapdance van Bibi niet. Afijn, terug naar nummer twee en drie. Hoezo koos Arda nou voor Eline die ‘helemaal in Zwolle woont’ en niet voor Amber, die in het nabijgelegen Hasselt woont?

Verleidster Eline heeft daar wel een antwoord op. Bij Goedele on Top vertelt ze meer over haar vakantieliefde met Arda. ‘Ik heb zeker iets voor hem gevoeld. Ik vond hem sowieso een leuke jongen en voelde me tot hem aangetrokken. Maar ik was niet verliefd op hem.’ Toch was de kijker getuige van een pittige strijd tussen Eline en Amber óm Arda. Heeft Amber Arda uiteindelijk cadeau gedaan aan Eline? “Nee, zeker niet. Zij heeft ook heel hard voor hem gestreden. Dat geef ik ook toe. Maar misschien durfde ik wel meer bij hem, misschien was dat het.”

Geen diepzinnige gesprekken

“Zij konden wel heel goed praten, maar ik kon Arda vaak niet goed verstaan. Dus mijn gesprekken met hem waren ook niet zo diepzinnig”, lacht Eline verder. “Ik liet gewoon mijn dansmoves zien, en ik denk dat Arda meer op zoek was naar spanning dan naar goede gesprekken. Blijkbaar viel Arda meer voor de sluwe stoeipoes, dan voor een lief meisje als Amber. Ik heb ook begrepen dat hij haar meer zag als ‘een zus’.” Auw.

Lees ook: Arda blijft maar choqueren in Temptation Island: ‘Wat is hij nu weer aan het doen?’

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.