Eindelijk: Temptation Island Arda vertelt meer over relatie met verleidster Amber

Temptation Island Arda Amber

In de afgelopen aflevering van Temptation Island zagen we hoe Elke brak, nadat ze zag hoe haar vriendje Arda enorm de grens over ging met verleidster Eline. Arda leek spontaan verliefd te zijn geworden op de verleidster, maar eenmaal terug in zijn woonplaats Hasselt is het niet Eline met wie hij meerdere malen gespot wordt, maar verleidster Amber. In een Q&A-video vertelt de Belg meer over zijn relatie met Amber.

In het begin van de video geeft Arda géén spijt te hebben van zijn deelname, maar wél van de dingen die hij gedaan heeft. “Als ik de tijd kon terugdraaien had ik het heel anders aangepakt”, geeft hij toe.

LEES OOK:
Simone over deelname aan ‘Temptation Island’: ‘Ik vond het niet leuk’

Temptation Island onderschat

Ook geeft de spierbundel toe dat hij zijn deelname onderschat heeft en ook hij niet veilig was voor de charmes van de vrijgezelle dames. “Ik had niet verwacht dat het zo heftig ging zijn en zo’n mindgame. Toen ik vertrok had ik meer een gevoel van: ‘Het is een spel, lekker vakantie met zijn tweetjes.’ Maar na een aantal dagen werd duidelijk dat ze er alles aan doen om je partner te vergeten. En vanaf dan is het moeilijk. Het kan heel snel gaan.”

Verleidster Amber

In de video vertelt hij ook over zijn band met verleidster Amber. Het is Arda natuurlijk niet ontgaan dat op social media opvallend veel foto’s van de twee zijn opgedoken. “Het klopt dat we regelmatig contact hebben en dat ze naar Hasselt verhuisd is. Maar dat betekent niet meteen dat we een relatie hebben. Blijf vooral kijken naar Temptation Island, alles wordt duidelijk naarmate de show vordert.” Juicy.

Bekijk hieronder de volledige video.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: YouTube | Beeld: Still