Sterker dan ooit: Temptation Island’s Roshina en Karim gaan voor een kindje

Roshina karim temptation island

Naast het ijzersterke koppel Christian en Angela, hebben ook Roshina en Karim ‘Temptation Island’ overleefd. Het was nog even spannend hoe de ultieme relatietest voor hen zou eindigen. De twee hadden behoorlijk wat twijfels over hun relatie, maar bij het laatste kampvuur werd duidelijk dat de twee toch echt voor elkaar gemaakt zijn.

En eenmaal terug in Nederland zijn Roshina en Karim klaar voor de volgende stap in hun relatie: een liefdesbaby.

LEES OOK:
Auw: Temptation-Elke stelt hartverscheurende vraag aan Arda

Roshina over Karim

‘Ik vind dat Karim zich voorbeeldig heeft gedragen tijdens Temptation Island’, vertelt Roshina in Temptations Gossip. De realityster geeft aan trots te zijn op haar Karim. ‘Hij is heel respectvol geweest al die tijd over onze relatie en ook zijn twijfels heeft hij op een manier gebracht, zonder mij te beledigen. Het is altijd bij onze relatie gebleven.’

Na Temptation Island

Roshina en Karim zijn na hun deelname aan het programma gelukkiger dan ooit, vertelt ze. ‘Temptation Island heeft ervoor gezorgd dat we het verleden hebben laten rusten. We praten er niet meer over, mijn vertrouwen is helemaal hersteld.’ Het powerkoppel wil zich dan ook vooral focussen op de toekomst en daar hoort ook een volgende stap bij. ‘Ik ben inmiddels gestopt met de pil, dus what happens, happens…’, sluit Roshina af.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Temptation Gossip | Beeld: Temptation Island