Temptation Island’s Zach en Simone betrokken bij ernstig auto-ongeluk

zach en simone temptation island

De kijkers van ‘Temptation Island’ raken niet uitgepraat over de deelname van Zach en Simone. Nadat Zach de damesvilla betrad ging het al vrij snel he-le-maal mis. De zelfbenoemde CEO of Fuckboy Airlines maakte een misstap met verleidster Romee. Alle reden dus voor Simone om Zach de deur te wijzen, maar het stel lijkt afgelopen februari nog samen te zijn geweest.

Het koppel was destijds betrokken bij een heftig auto-ongeluk, waarbij hun auto over de kop sloeg.

LEES OOK:
Romee over Zach: ‘Na afloop van onze vrijpartij was ik echt zwaar in paniek’

Auto-ongeluk Zach en Simone

De opnames van Temptation Island vonden vorig jaar plaats, maar het lijkt erop dat Zach en Simone toen niet direct een punt hebben gezet achter hun relatie. In februari waren de twee betrokken bij een auto-ongeluk. Gelukkig hielden ze er geen ernstige verwondingen aan over, maar ze moesten wel even in het ziekenhuis blijven. Op de video is te zien dat Zach in elk geval nog in staat was om een selfie te maken van hemzelf en zijn (ex?)vriendin.

Zach’s rijstijl

In Temptation Gossip bevestigt verleidster Romee het verhaal over het ongeluk. ‘Bijna dood is een beetje overdreven, maar ik heb foto’s gezien en dat zag er wel echt fucked up uit’, vertelt ze. De verleidster denkt dat het alles te maken heeft met de rijstijl van Zach. ‘Als je gewoon normaal kan uitrijden, dan slaat je auto niet een paar keer over de kop toch?’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Temptation Gossip | Beeld: Temptation Island