Auw: Temptation-Karim legt heel duidelijk uit waarom hij nooit concurrentie zag in Grigor

temptation karim

Temptation-Karim heeft alles wat we zoeken in een man: een bloedmooi hoofd met ogen om in te verdwalen, een strak lichaam en gepaste bescheidenheid. Want zucht, wat is Karim toch een schatje. Maar tegelijkertijd is hij goudeerlijk en laat ‘ie zich niet snel gek maken. Zo heeft de vriend van Roshina nooit enige concurrentie gezien in Grigor en praat hij nu goudeerlijk over zijn bijzondere tijd met Cheyenne. 

Temptation-Karim over Grigor

Tja, over Grigor, hij ging nogal ehh, hevig op zijn doel Roshina af? Noem het een vurige vorm van geflirt of gewoon dominant haantjesgedrag, maar deze jongen was niet weg te slaan bij Roshina. Maar of Karim daar wakker van lag? Maar neen! Bij hem viel Grigor nogal door de mand, want volgens Temptation-Karim valt Grigor helemaal niet op Roshina. Laat staan op vrouwen.

“Op mij kwam hij over alsof hij op mannen viel. Op dat gebied voelde ik niet echt een bedreiging. Ik weet dat Roshina valt op mannelijkheid. En bij Grigor was dat soms ver te zoeken”, vertelt Karim in gesprek met RTL Boulevard.

Eerder reageerde Grigor al op de geruchten over homoseksualiteit: “Ik homo? Ik ben de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik al geslapen heb.. Ik ben katholiek opgevoed, maar het gebod ‘doe nooit wat onkuisheid is’ lapte ik al vaak aan m’n laars.” De macho!

Tekst gaat verder onder foto.

temptation-karim

Karim en zijn meisjes

Maar genoeg over Grigor en terug naar Karim. De eerste periode op Temptation Island leek hij vooral te zijn gezwicht voor verleidster Kunza. Maar later trok Karim Azzoug, zoals hij echt heet, steeds meer naar Cheyenne de Vos (de blonde schone met de erg volle lippen).

In meerdere scènes is te zien hoe Cheyenne aangeeft graag bij Karim in bed te willen slapen. Toch houdt Karim wijselijk de boot af. Daarover zegt hij nu: “Tijdens Temptation vond ik Cheyenne een oprecht iemand. Maar heb ik echt overwogen met haar te slapen? Nee.” Cheyenne was voor Temptation-Karim meer een ‘luisterend oor’. “Je leeft niet in een normale wereld, dus je leeft in een constante spanning. Als er dan iemand is die een luisterend oor wil zijn, is dat wel fijn.”

Chronische last van verkoudheid

Ook heeft Karim het nog even over zijn persoonlijke ontwikkeling. Want iedereen weet: Roshina laat Karim nog steeds boeten voor een foutje van alweer een aantal jaren geleden. Iets wat zijn zelfvertrouwen heeft geschaad, want we zien nu vooral een jongen die het heel graag goed wil doen. “Het is net een beetje als een verkoudheid, het komt en het gaat. Het ene moment zit ik lekker in mijn vel en het andere moment kijk ik naar mezelf en denk ik: het kan wel beter..” Ach gos, de schat.

Lees ook: Dit houden Temptation Island deelnemers over aan hun deelname (en dat is niet veel)

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.