Lisa’s Temptation review aflevering 11: ‘Noem mij geen Kevin!’

Wat een achtbaan van emoties deze aflevering 11 van Temptation. Nou riemen vast, want it’s gonna be a bumpy ride. Om maar alvast in de Engelse termen te blijven.

Want Denise, Denise, Denise. Ik snap dat een beetje Engels heus wel hip is, maar je hoeft er geen hele cursus van te maken. Als ze namelijk beelden krijgt van de – vrij onschuldige – massage van Marco, wil ze duidelijk maken: ‘He’s taken, he’s mine.’ Oh en ze only cares about him natuurlijk.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Temptation aflevering 11

De makers blijken toch een beetje gekeken te hebben naar Temptation USA, want we gaan een boodschap versturen. ‘BOODSCHAPPP!’ Sorry, meteen in mijn hoofd. Ondertussen weet Kayli even lekker haar momentje te pakken wanneer de camera op haar gericht staat, maar wel opletten hè! Je was net ook in beeld. Iedereen krijgt maar 15 seconden en ik vraag me meteen af: hoe gaat Karina überhaupt meer dan twee woorden zeggen? ‘Greg [stilte van zes seconden], ik wil gewoon [krekels]’, einde bericht.

Tekst gaat verder onder de tweets.

‘Noem mij geen Kevin!’

Marco en Denise delen zoete woorden voor elkaar – nee sorry, being so sweet natuurlijk – maar dan is het tijd voor Eva en Kevin. Zij is weer helemaal verliefd, maar hij, hij is woedend. Wanneer Eva namelijk haar spreekbeurt voorleest van een blaadje, begint ze met totáál de verkeerde woorden. ‘Kevin, ze noemt mij nooit Kevin. Lieve Kevin, ze heeft nog nooit lieve Kevin tegen mij gezegd. Het lijkt wel een formele brief, het slaat nergens op.’ Hoe dúrft ze je met je naam aan te spreken?!

Tekst gaat verder onder de tweets.

Het is uit

Maar ook Karina is boos, want Gregory zegt lieve dingen tegen haar en dat is ook weer niet de bedoeling. Gelukkig steekt Denise haar een hart onder de riem: You deserve better. Zelf had ze aan slechts een paar seconden genoeg om het uit te maken. Greg breekt en mijn hart ook een beetje. Gelukkig is daar altijd nog Marco, die zich toch wel ontpopt tot de held van dit seizoen. ‘Hou me vast. ‘K leg m’n hoofd lief op je schouder.’ Jaydi wordt verder niet verteld dat Sonny al naar huis is en daardoor is ze dus tóch boos dat ze niks van hem hoort. Hallo, productie, licht haar even in.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Extra beelden

Omdat Eva weer helemaal om is door de woorden van vriendlief, besluit de productie er nog wat stokende beelden in te gooien. Ook bij Gregory wordt het mes in zijn rug nog even een keer extra omgedraaid. Was dit nu echt nodig? Die jongen gaat al kapot van verdriet. En Kevin, dit is niet het moment om honderd keer te vragen wat er is. Hij wist het gewoon, bro. Dat is toch duidelijk. Volgende week lijkt Greg klaar voor wraak, maar niet met Liyah. Dramaaa.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still

 

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!