Aha: dit is waarom de Temptation-kandidaten de hele tijd ‘smashen’ zeggen

smashen temptation

Naast connectie, proces en verbinding, is smashen toch wel hét woord van Temptation Island. Maar wat betekent dat in godsnaam? Nee, we blijken niet bejaard, want zowat iedereen vraagt zich dit af. Verleidster Daisy geeft daarom eíndelijk uitleg.

Karina is namelijk regelmatig lekker aan het smashen met Daryl. Maar ook Ricky besloot ineens het woord in zijn mond te nemen. ‘Dus ik zou graag even willen proosten op de liefde en de smash die we gaan hebben met elkaar’, horen we hem zeggen tijdens de groepsdate. Euh, wat.

Smashen Temptation

Gelukkig is daar Daisy die het een en ander kan ophelderen. De verleidster laat weten aan Team Tempa dat de productie een nieuw woord in het leven wilde roepen. En dat werd dus smashen. ‘Volgens mij stond er een wedje op wie als eerst iemand ‘smash’ kon laten zeggen’, voegt ze nog toe.

Toch niet bejaard

Gelukkig maar, want na wat Googelen werden we nog niet heel veel wijzer. Laten we er dus maar vanuit gaan dat het iets van verbinding betekent. Want dat woord hebben we inmiddels ook al honderd keer gehoord deze Temptation. Maar dan kunnen we in ieder geval eíndelijk deze ‘connectie’ leggen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!