Deze ‘Temptation Island’-verleidster verwacht een kindje

Temptation Island VIPS

Wanneer je Temptation Island zegt, denk je niet meteen aan huisje, boompje, beestje. Toch heeft cupido raak geschoten voor deze VIP-verleidster. Niemand minder dan Charissa is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

Ja, Charissa. Mocht er niet meteen een belletje gaan rinkelen – wij moesten ook even denken – zij zat in het afgelopen seizoen van Temptation Island VIPS. Hier probeerde ze Rowena’s Ruud te verleiden, waarin ze fel uithaalde naar de oud-Utopiaanse. Maar tijden zijn veranderd en de verleidster heeft daar inmiddels ook haar excuses voor aangeboden.

Zwanger

En nu is ze dus zwanger! Charissa deelt het heuglijke nieuws via Instagram. ‘Er is een baby op komst’, schrijft de verleidster bij een kiekje van haar al flink gegroeide babybuik. Hoeveel weken ze precies is, is niet duidelijk. Van harte!

Charissa zwanger

Bron: Boulevard | Beeld: RTL, Instagram Charissa
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!