Temptations Amber over ontdekken zwangerschap: ‘Mijn lichaam voelde anders’

baby Arda Amber

Afgelopen week maakten Amber en Arda bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Het Temptation-stel was op het moment dat ze de zwangerschap ontdekten pas drie maanden bij elkaar. En dat was best even schrikken, want Amber kreeg 2,5 jaar geleden te horen dat ze geen kinderen kon krijgen. Op YouTube gaat het stel nog dieper in op de gebeurtenis.

Echt wonder

Amber liet op Instagram weten dat haar zwangerschap een wonder genoemd zou kunnen worden. ‘Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belandde met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden, stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van drie prachtige kindjes in één klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde ‘ach ja, het is toch niet nodig, het kan toch niet’.’

Soulmates

Toen ze Arda twee jaar later leerde kennen, vertelde ze hem alles wat er gebeurd is. Een kindje stond nog niet op de planning, zo geeft ze toe. ‘En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde. Gebeurde het bij jou wel’, gaat Amber verder. ‘Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden.’

Baby Turker

De verleidster denkt dan ook dat haar relatie met de Belg meant to be is en ze echte soulmates zijn. ‘Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is. 21/12/2020. Baby Turker.’Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram
Elle (20) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar de mooiste covers voor aan haar muur.