Temptation’s Jietse werd vroeger veel gepest

Verleider Jietse weet Milou in Temptation Island helemaal voor zich te winnen. Toch gaat er een treurig verhaal schuil achter het knappe koppie. De Belg werd namelijk vroeger veel gepest.

Dat vertelt hij in een openhartig gesprek met Olcay Gulsen in Temptation Gossip. Jietse wilde vroeger al iets doen met zijn uiterlijk en besloot daarom een poging te wagen om model te worden. Maar daar dreven zijn klasgenoten vaak de spot mee.

Pesten

Hij vertelt: ‘Op de middelbare school zijn ze natuurlijk gauw jaloers, dus toen werd ik heel veel gepest omdat ik daar mee bezig was.’ Daarin gingen ze zó ver, dat het uit de hand liep. ‘Ik had haast, want ik moest de bus pakken. En toen hielden ze mij gewoon tegen, zodat ik de bus miste.’ De terror! Toch kan Jietse nu zeggen dat hij zonder problemen op deze periode terugkijkt. ‘Het heeft mij sterk gemaakt en tot de persoon die ik vandaag de dag ben.’

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!