Temptation’s Niels wil ook wraak nemen op Robin van Ex On The Beach Double Dutch

rosanna temptation island

Over twee weken is het zover. Dan stapt Niels de boksring in om te vechten tegen aartsrivaal Alex. En hoewel de strijd nog niet is gestreden, denkt Niels alvast na over zijn volgende slachtoffer. Wie dat is? Robin van Ex On The Beach: Double Dutch. 

De bende van Oss

Dat klonk ons wat vreemd in de oren. Want hoe komt Niels nou weer uit bij Robin van EOTBDD? Nou, ook Robin zou Niels op zijn gezicht hebben willen slaan. Samen met Alex is Robin op pad gegaan om Niels een paar klappen te geven. Alex (Breda) en Robin (Oss) komen allebei uit Brabant, dus dat verklaart de vriendschap.

Wij presenteren u: Robin

Sinds zijn deelname aan EOTBDD probeert ook Robin op te klimmen op de ladder der Bekende Nederlanders. Robin, nu nog op de laagste trede, hoopt via zijn stories door te breken als Nederlandse zanger maar stelt zichzelf ook beschikbaar als ‘model’ of ‘tv-personality.’ Wij vermoeden dat Robin geen nee zou zeggen tegen een match met Niels.

robin ex on the beach

Op 15 februari vindt in Almere de eerste editie plaats van Boxing Influencers

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.