The bigger, the better: de grote oorbel is hot

De juiste accessoires maken je outfit helemaal af. Een goede riem op een blauwe denim, een chic horloge om je pols of een knappe ketting boven je stoere trui. Het komt natuurlijk weleens voor dat je niet zoveel inspiratie hebt. Of tijd. Vooral in de ochtend.

Zo heeft iedereen af en toe een haastige ochtend waarbij je niet te lang voor je kast kunt blijven twijfelen en dus maar voor een simpele, comfy outfit gaat. Om je basic outfit nét een beetje meer sprankle te geven, hang je gewoon een stel flinke eyecatchers in je oren.

Onze kettingen worden steeds kleiner, maar de oorbellen die we dragen alsmaar groter. Terwijl vorig jaar onze ear candy zo minimaal mogelijk moest zijn, dragen we nu volledige gordijnkwasten in onze oren. Met een sierlijk gouden hangertje erboven, dat dan weer wel. Grote oorbellen zijn het he-le-maal. Niet alleen zijn ze steeds groter, ook hangt er allerlei poespas aan: hoepeloorbellen met gekleurde frutsels, oorhangers met flinke (fakediamonds en oorstekers en knopjes in gekke vormen. Zo maak je van elke outfit een feestje. Menig modemeisje heeft dat al bewezen en ook op de runway is aardig wat next level oorversiering gespot. Ben je nog niet helemaal klaar om heftige hangers aan je oorlellen te hangen? No problemo, StyleToday helpt je over de streep met wat inspiratie uit de webshop!

Shoppen maar


My Jewellery € 19,95

Scotch & Soda € 39,95 19,00

 

Pandora via De Bijenkorf € 99,00

 

Meer toffe ear candy shoppen? Check StyleToday.nl!