Hee hallo, Heidi en Spencer: nieuwe beelden te zien van The Hills reboot

the hills reboot

Zo op de valreep van het weekend trakteren de castleden van The Hills ons op nieuwe beelden van de nu al geroemde reboot. Tien jaar na de laatste aflevering komen een aantal castleden bij elkaar en daar zijn nu de eerste beelden van.

Op de Instagram-pagina van Interview Magazine worden de eerste beelden gedeeld, en reken maar van yes dat Heidi en Spencer in vol ornaat aanwezig zijn. Ook zien we oude bekende Audrina en Whitney Port stralen in een flinke dosis glitter & glamour.

Maar wie goed kijkt, ziet ook dat Mischa Barton haar opwachting maakt. Oh jee, als dat maar goed gaat.

Lauren en Kristin zeggen hell no

Aartsrivalen van de oorspronkelijke serie Lauren Conrad en Kristin Cavallari hebben een rol in de nieuwe serie afgewezen. Zal de serie zonder hen net zo leuk zijn? We zullen nog even moeten wachten, de serie verschijnt dit jaar ergens (maar de datum is nog niet bekend).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTL, beeld: The Hills, MTV
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.