The one and only Leonardo DiCaprio is nu ook een Instagram hubby

Leonardo DiCaprio – toerist van de Titanic, klimaatweldoener en winnaar van een Academy Award – mag sinds kort een nieuwe rol toevoegen aan zijn repertoire: hij is nu ook een toegewijde Instagram hubby.

Ja, want ook Leonardo DiCaprio (44) moet mee met de tijd. En aangezien hij louter en alleen op modellen valt – modellen die steeds jonger worden –, zal ook hij af en toe zijn 21-jarige vriendin Camila Morrone op de kiek moeten zetten.

De acteur en zijn model/actrice-vriendinnetje – leuk detail: ze is geboren in 1997, het jaar dat de film Titanic uitkwam (…) – werden door paparazzi gefotografeerd toen ze druk bezig waren met een Instagram shoot. Situatie: het filmfestival van Cannes, uiteráárd. En het ging er aardig professioneel aan toe: zij poseerde er in een prachtoutfit op los, hij maakte de ene foto na de ander.

Toch ligt er ook een teleurstelling op de loer: de foto (die waar ze geen schoenen draagt) is door Camila nog niet gepost op social media. Oh jee, was ‘ie niet goed genoeg?

 

View this post on Instagram

 

Press day jazz @mickeyandthebear 🎵

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Bron: The Cut, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.