The Society: Netflix’ nieuwste tienerthriller geeft hoge verwachtingen

the society netflix

Al negen dagen… Al negen dagen leeft een groep tieners alleen op de – wat lijkt – verlaten wereld. Al negen dagen kunnen de tieners de regels naar hun eigen hand zetten… Al negen dagen zijn ze de baas van The Society.

The Society – Netflix

We hebben het over Netflix’ nieuwste tienerserie, die hartstikke spannend belooft te worden. De tieners vechten om te overleven nadat ze op mysterieuze wijze zijn beland in een replica van hun welvarende stadje. Van hun ouders ontbreekt echter ieder spoor…

the society netflix

‘No one to stop us. No one to save us.’

Lukt het de tieners om te overleven? Denk aan een mix van The 100, 13 Reasons Why, Skins en The Leftovers. Wie wordt de baas van de groep? En wie houdt hen tegen? Waar zijn de ouders? Vanaf 10 mei zijn alle afleveringen te zien op Netflix. De trailer kun je alvast hieronder bekijken:

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.