Fan van ‘The Stranger’? Dan moet deze nieuwe serie ook op je watchlist

The Stranger nieuwe serie

Ben je wel fan van een beetje mysterieuze thriller zoals The Stranger of Safe? Dan wil je deze nieuwe serie ook regelrecht op je watchlist zetten. Stay Close is namelijk van dezelfde makers en belooft ook zeker net zo spannend te worden!

Want nu een seizoen 2 van The Stranger niet echt op de planning lijkt te staan, moeten we op zoek naar nieuw ‘vermaak’. En laat Stay Close nu net dát bieden.

The Stranger nieuwe serie

Deze nieuwe serie haalt namelijk opnieuw inspiratie uit één van de boeken van Harlan Coben: ook The Stranger is gebaseerd op een van zijn bestsellers. En ja, zoals je misschien al gewend bent, verbergen de verschillende personages (vertolkt door onder meer Cush Jumbo, Richard Armitage, James Nesbitt en Sarah Parish) heel wat duistere geheimen.

Stay Close

Alle drie de hoofdrolspelers zitten namelijk vast in een leven dat ze nooit voor zichzelf voor ogen hadden. Zo is Megan (Cush Jumbo) een huismoeder, terwijl ze ooit een behoorlijk wild leven leidde. Fotograaf Ray (Richard Armitage) had een glansrijke carrière voor zich, maar heeft nu slechts wat nikszeggende opdrachten. Jack (James Nesbitt) probeert al enige tijd een vermissingszaak op te lossen, maar krijgt het maar niet voor elkaar. Máár, zelfs hun partners weten niet welke geheimen ze voor hen verbergen…

Releasedatum

Deze nieuwe serie lijkend op The Stranger klinkt ons als muziek in de oren. Toch zullen we nog even moeten wachten voor we ‘m kunnen kijken. Sterker nog, het zou zomaar pas 2022 kunnen zijn voordat de show op Netflix staat. ‘In een tijd waar we veel afstand moeten houden, belooft Stay Close alle regels te verbreken’, verklapt James al.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia, Netflix Nederland | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!