The Voice-coach Anouk uit kritiek op het programma tijdens halve finale

TVOH-coach Anouk

Anouk kon het haast niet geloven toen ze gisteravond tijdens de halve finale van The Voice of Holland hoorde dat haar pupil Sanne het podium moest verlaten. “Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is”, liet de coach vol ongenoegen weten.

Bijna 1,6 miljoen kijkers zaten gisteravond voor de buis voor de crossbattles in de halve finale. Terwijl Ali B’s pupil Daphne haar tekst vergat en in paniek raakte, was het toch Anouk’s pupil Sanne die het podium moest verlaten: het publiek koos met 58 procent voor haar tegenstander. Daar was Anouk nogal verbaasd over en dat liet ze merken ook.

Lees ook: Kijkers teleurgesteld over ruzie tussen Anouk en Lil’ Kleine

Rel

“Als je het volk laat stemmen, dan gebeuren er dat soort dingen”, begint Anouk. “Bout format gewoon.” TVOH-presentator Martijn Krabbé voelt een rel aankomen en zegt mompelend: “Het gaat weleens goed.” Maar Anouk laat zich niet kennen en zegt: “Het was gewoon een flater. Je zou bijna denken dat het vooropgezet is, kan bijna niet anders.”

Bullshit

Martijn probeert de schade nog te beperken en zegt dat Anouk dat niet kan zeggen, maar de zangeres neemt geen blad voor haar mond. “Ik kan dat wel zeggen. Het was gewoon bullshit, dat kan echt niet.”

Op Twitter gaat het naderhand helemaal los:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Story |  Beeld: BrunoPress