Tienjarige dochtertje Teen Mom’s Farrah Abraham in therapie

Farrah dochtertje

Farrah Abraham is misschien toch wel een van de meest opvallende figuren uit Teen Mom. Zo begon ze een carrière in de porno-industrie, werd ze uit de show gezet en lag ze sowieso al regelmatig in de clinch met de producers. Geen makkelijke omgeving, zeker niet voor tienjarig meisje.

Haar dochtertje Sophia brengt dan ook regelmatig een bezoekje aan een therapeut, zo laat Farrah zelf weten in de podcast Juicy ScoopDe beginnende puber heeft namelijk haar vader nooit kunnen leren kennen, doordat hij om het leven kwam bij een auto-ongeluk voordat zij geboren werd. Tel daar alle verdere issues met de familie Abraham bij op en je snapt dat het allemaal wat veel kan worden.

Online pesten

Daarnaast krijgt Sophia regelmatig haat over zich heen via social media. ‘We doen veel aan familietherapie, omdat ze geen vader heeft en ook omdat we zo publiekelijk ons leven leiden’, aldus Farrah. ‘Ze krijgt zoveel haat omdat ze online lessen volgt. Sophia houdt zich niet bezig met het online pesten. Ze zet zich er gewoon overheen.’

Instagram

Ook is de kleine meid al behoorlijk succesvol op Instagram. Maar met wel 740 duizend volgers, zijn er ook heel wat negatieve reacties. ‘Ze krijgt zoveel haat en het is echt bizar’, vervolgt Farrah. ‘Als Sophia zich sterker voelt hierdoor, dan sta ik vierkant achter haar.’ Toch is haar gezin nog niet compleet. ‘Ik sta open voor adoptie, dus daar valt nog wat te halen. Sophia staat er ook voor open. Ik kan alles in mijn eentje.’

Bron: Boulevard | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!