Tijdloze humor: de 5 beste klassieke comedyseries op Netflix

Wat mensen vroeger grappig vonden, is nu vaak niet leuk meer. Maar sommige humor is tijdloos: kijk maar naar deze comedy-classics op Netflix.

 1. Friends
  We kunnen ons bijna niet voorstellen dat je nog nooit een aflevering hebt gezien, maar voor degenen die onder een steen hebben geleefd: Friends gaat over een zestal vrienden in hartje Manhattan. Hoewel ze compleet verschillende persoonlijkheden hebben, steunen ze elkaar door dik en dun.
 2. That 70’s show
  Zes vrienden leven in het niemandsland van Wisconsin tijdens de jaren ’70. In het huis van de ouders van een van hen komen ze samen en valt er veel te lachen.
 3. How I met your mother
  New Yorker Ted beschrijft in 2030 via flashbacks aan zijn twee kinderen zijn epische zoektocht naar hun moeder. Hij wordt daarbij bijgestaan door zijn beste vrienden.
 4. The IT crowd
  De nerds Roy en Moss werken op de IT-afdeling in de rommelige kelder van een groot bedrijf en samen met hun atechnische manager Jen proberen ze er het beste van te maken.
 5. Modern family
  Jay Pritchett is de pater familias van een gevarieerde familie. Hoewel hij al kleinkinderen heeft is hij nu met een Colombiaanse schone aan een tweede leg begonnen.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.