Beschuit met muisjes: Tijl Beckand voor de vierde keer vader geworden

tijl beckand vader

Leuk nieuws op deze lenteachtige maandag: Tijl Beckand (46) en zijn geliefde Markell Helmann kunnen de beschuit met muisjes weer uit de kast halen. De presentator deelt op Instagram dat ze ouders zijn geworden van een dochtertje.

Tijl showt een kleine glimp van zijn de pasgeboren baby. ‘Vandaag geboren om 9:34 uur: Dédée Hendrika Mariëtte Beckand. Vernoemd naar mijn tante Aleida Andrée (roepnaam Dédée) Markell’s moeder Hendrika (roepnaam Rita) en wijlen tante Mariëtte’, legt de presentator uit. ‘Moeder en dochter maken het heel goed!’

Gelukswensen

De felicitaties stromen binnen voor Tijl en Markell. ‘Zó mooi! Gefeliciteerd lieve allebei!!!’, reageert een enthousiaste fan. ‘Veel geluk!’, voegt iemand anders daaraan toe.

Gezin Tijl Beckand

Met de komst van Dédée is Tijl voor de vierde keer vader geworden. Samen met Markell had hij al een zoontje, genaamd Faas (2). Daarnaast heeft de oud-Lama twee kinderen met zijn ex-vrouw Nicolette: Bente (13) en Fiene (8).

Kast van een huis

In 2017 strandde Tijl’s huwelijk met de moeder van zijn eerste twee kinderen. Lang bleef hij niet alleen: hij viel als een blok voor de productie-assistente met wie hij samenwerkte. Het gerucht gaat dat Tijl en Markell (zó ziet zij eruit) al samen waren voordat hij scheidde. Daar heeft de Lama zich verder niet over uitgelaten, maar hij besloot met haar verder te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Flaironline | Beeld: Brunopress