TikTok hilariteit: Feestende Rob Jetten doet denken aan déze ‘Friends’-scène

Rob Jetten

De verkiezingen hielden de gemoederen flink bezig. Na de uitslagen ging er al snel een videootje van een dansende Sigrid Kaag viral, gezien de grote winst van D66. Maar ook Rob Jetten stak zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken, wat een briljante TikTok-video oplevert.

D66 heeft een groot aantal zetels behaald tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag. Maar lieft 24 zetels staan er op naam van de partij, die daarmee net onder de VVD staat. De uitslag werd niet vanuit iedere hoek verwacht, en wordt door sommige internationale bronnen zelfs een ‘hele grote verrassing’ genoemd.

Dansende kamerleden

Iedere winst – groot of klein – moet je vieren. En dat lieten de kamerleden zich niet twee keer zeggen. Nadat bekend werd hoeveel zetels ze bemachtigd hadden, dansten en sprongen ze alsof hun leven er vanaf hing. TikTokker @Jesspennartz viel iets opvallend op aan de feestvreugde van Sigrid Kaag en Rob Jetten.

Rob Jetten als Phoebe

Want oud-D66 partijleider Rob wordt door haar op briljante wijze gelinkt aan een hilarische scene uit Friends, waarin Rachel en Phoebe ontzettend hard knappen om Ross af te leiden. Ze plakte de beelden achter elkaar, wat een geniaal filmpje oplevert. En ze heeft gelijk: de overeenkomsten zijn uncanny.

@jesspennartzI can’t 😹🙈🙊 #d66 #robjetten #sigridkaag #verkiezingen2021 #rossgeller #friendstvofficial♬ original sound – jesspennartz

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: TikTok, Ze | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.