Tim Douwsma wordt voor de eerste keer vader

tim douwsma vader

Na een zonnig Paasweekend komt Tim Douwsma (31) met nog veel zonniger nieuws: hij wordt vader. Zijn jeugdliefde Elske, met wie hij sinds kort samenwoont, is in verwachting van hun eerste kindje.

De presentator maakt het blijde nieuws bekend met een prachtige foto. ‘In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder!,’ laat de aanstaande papa weten. Aan Elskes babybuik te zien is ze al een paar maanden zwanger.

Aan De Telegraaf laat Tim weten ontzettend blij te zijn. ‘Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig,’ aldus de presentator. ‘Toen de test die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan? Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen. En die gaf natuurlijk hetzelfde aan. Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. ’Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer.’

Felicitaties

De felicitaties stromen binnen voor de BN’er en zijn vriendin. ‘Fantastisch mensen!! Gefeliciteerd!,’ reageert Thomas Berge. Ook Freek Vonk, Nicolette van Dam en Jim Bakkum feliciteren de presentator met het babynieuws.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder! 😍😃🙏🏻❤️💙👶💗

A post shared by Tim Douwsma (@timdouwsma) on

Friesland

Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze zestien waren, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigden ze dit jaar op Valentijnsdag. Hij verhuisde onlangs dan ook weer terug naar Friesland voor de liefde, gezien Elske haar werk daar heeft. “Voor mij is Amsterdam altijd heel fijn geweest, omdat het zo centraal ligt. Maar het is voor mij makkelijker om naar Friesland te gaan, dan dat zij straks elke dag meer dan twee uur in de auto moet zitten”, zei Tim eerder tegen Story. Ook bleek hij toen al heel zeker te zijn van zijn zaak. ‘Zij is de vrouw met wie ik oud wil worden. Ze wordt de moeder van mijn kinderen. Zonder enige twijfel.’

Bron & beeld: ANP, Instagram

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.